Het veld

Ik zou het gaaf vinden als Blauwe-Kont-Schapen meer kan bieden dan alleen mijn verhalen en openheid. Daarom zie ik een co-creatie veld (online space) voor me om dat wat je raakt en maakt; in beeld, muziek en verhaal samen te brengen en te delen met anderen. Een veld voor mensen die hartenpijn in zich dragen en daar in verschillende levensfases en op meerdere fronten – zoals emotioneel, relationeel en economisch – de nasleep van ervaren/ervaarden. Mensen die hun ervaringen zien als onderdeel van hun levensreis en die keer op keer in bewustzijn en mogelijkheden groeien. 

Ook denk en werk ik het idee uit om gevoelige (maatschappelijke) thema’s onder de aandacht te brengen in de vorm van online/offline campagnes. Open, taboedoorbrekend, vanuit levenservaring en meerdere invalshoeken. 

Gezocht: Co-creatie

Resoneert het verhaal van Blauwe-Kont-Schapen met hoe jij kijkt naar verdriet, heling, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en veerkracht? En sta je voor openheid en anders kijken, ervaren, beleven, en het vinden van persoonlijke- en collectief gedragen inzichten. Schrijf jij ook over jouw ervaringen? Ben je een maker in podcast, filmpjes, foto’s/visuals? Goed in het redigeren van teksten, of vind je het leuk om de socials op te starten en bij te houden? Wil je Blauwe-Kont-Schapen – als organisatie – vanuit social engagement supporten? Met jouw creatieve bijdrage of middelen kan dit veld (door)ontwikkeld worden naar een maatschappelijk gedragen initiatief. Stuur je bericht aan: contact@blauwekontschapen.nl.

Natalie